Brothers Jeans, your local hero since 2012

23 maart 2018

Het voorjaar staat voor de deur, dus wat trek ik aan? Zowel vrouwen als mannen slagen bij Brothers Jeans. En niet alleen voor een mooie spijkerbroek, ook voor een stoere outfit. Wil je iets dat bij past? Kom dan langs!

Veel kleur dit voorjaar, kan Marvin Naipal wel beloven, als hij in zijn winkel rondkijkt. “Rood voor vrouwen, leuke bloemen- en stoere panterprints; en naast de gebruikelijke tinten veel groene en gele accenten voor mannen.” Maar een compleet advies begint bij je jeans, vertelt de Dronter ondernemer. “Daar baseren we de andere elementen van je outfit op, zoals een blouse, overhemd shirt of blazer. Een opvallende jeans kan je totale outfit transformeren!”

Slimfit en destroyed in straatbeeld

Keuze genoeg in jeansmerken, maar overzichtelijk, benadrukt Marvin, die al sinds 2012 de zaak runt. “We hebben zo’n zestal goede pasvormen op de plank liggen. Mijn collega’s en ik kunnen vaak snel inschatten welk model bij jou past. Dat scheelt tijd en moeite.” Welke jeans – in de lichtere voorjaarskleuren – mag dit jaar niet ontbreken in je kast? “Slimfit blijft het modebeeld bepalen, waarbij de stoffen voorzien van stretch comfortabel en zacht aanvoelen. En toch ook de destroyed & repaired jeans is nog steeds hip. “Zelfs je oma kan deze broek waarderen”, knipoogt Marvin.

Retro-kever en goede koffie

“We hebben veel vaste klanten die weten dat we altijd iets nieuws in de collectie hebben. Maar ook trekken we veel mensen uit de regio, die zowel SuyderSee als onze zaak verrassend vinden, qua aanbod en sfeer. We hebben mooie kleding, maar ik wil ook die gastvrijheid en dat thuisgevoel uitstralen”, waarin Marvins hbo-studie Hotelmanagement zich weer manifesteert. De retro-Kever, goede koffie en gezellige inrichting zorgen ervoor dat er altijd wat te beleven en te zien valt in de winkel. En mocht je thuis shoppen; via de digitale etalages Facebook en Instagram inspireert Brothers je met het tonen van mooie outfits, jeans en sneakers. Laat het voorjaar maar komen!

Brothers Jeans
De Redepassage 15
0321 – 701561
www.brothersjeans.nl
Facebook: Brothersjeansstore
Instagram: @Brothersjeans