Alles is nieuw bij Brothers Outfit Store

13 september 2022

Nieuwe naam, nieuw logo, nieuwe inrichting, nieuwe mode en ook nog eens tien jaar jong. Dat is Brothers Outfit Store, in De Redepassage in stadscentrum SuyderSee. “Met de verbouwing willen we ook uitstralen dat we vertrouwen in de toekomst hebben”, vertelt eigenaar Marvin Naipal. 

Nieuwe naam – 2 brothers on the floor

“Ja, we willen laten zien dat we voor het hele plaatje gaan en niet alleen een jeans. We laten zowel mannen als vrouwen dus met een complete set weer naar huis gaan. Een outfit, die altijd past of goed matcht. En het leuke is dat mijn jongste broer Quintin nu ook meewerkt in ons vijf personen sterke team. Dus we zijn nog steeds Brothers.”

Nieuw logo – verder zoeken hoeft niet

“Daar zit van alles in, naast onze nieuwe naam. De wereldbol in de vorm van een basketbal, wat ik jarenlang gedaan heb. En de pin en geografische breedte- en lengtegraden die Dronten als centrale plek van Nederland aanwijst. De moraal: voor een mooie outfit hoef je niet verder te zoeken, dan hier in SuyderSee.”

Nieuwe inrichting – gezellige café-sfeer

“Als team en familie hebben we het allemaal zelf verbouwd. Het is nu veel lichter en opener. Door de etalages bijvoorbeeld kun je al beter de winkel inkijken. Het voelt veel ruimer aan, terwijl het aanbod bijna even groot is gebleven. Wat we belangrijk vinden is dat de gezellige café-sfeer is gebleven, waardoor het altijd goed voelt om langs te komen.”

Nieuwe mode – comfortabel en netjes

“We kunnen je helemaal aankleden, van schoen tot jas, met accessoires, zoals sjaals en riemen. Overall is sportief en comfortabel wel het modebeeld. Het moet goed zitten, maar wel netjes staan, bijvoorbeeld om ook naar je werk te dragen. We zijn met z’n allen toch wel wat gewend geraakt aan die gemakkelijke kleding met al dat thuiswerken.”

Man in het nieuw – niet te warm

Voor de mannen is het overshirt erg populair, een wat zwaarder jasjesachtig overhemd, die je over een hoodie, shirt of overhemd kunt dragen. Ideaal als je je niet te warm wilt kleden. Naast de jeans zie je de suit pants veel: echt een comfortabele broek, in veel kleuren en motieven. Daaronder hebben we mooie schoenmerken, zoals Tozen, Blackstone en Scotch&Soda.”

Vrouw in het nieuw – kleurrijk

“Ook hier geldt dat draagcomfort belangrijk is. Hier zie je veel variatie in tops, ook in fellere kleuren, zoals paars en roze. Dat wordt dan gecombineerd met bijvoorbeeld een wat nettere pantalon, met wijde pijpen. Broeken zie je dan weer veel in bruine tinten. En ook voor de dames hebben we leuke bijpassende boots, sneakers en laarzen in de winkel.”

Nieuwe inspiratie – online streamen

“Twee keer per week streamen we live via de socials en presenteren we onze mode. Je blijft in contact met je klanten en je inspireert hen. Zo’n 200 tot 300 personen kijken telkens mee en veel bestellen ter plekke een item. Met een tikkie regelen we direct de betaling. Of we sturen het op, of klanten halen het in de winkel zelf af. Soms zien ze dan weer nieuwe items om hun outfit mee aan te vullen.”