Buurman & Buurman komen klussen in SuyderSee

16 mei 2018

Als dat maar goed gaat in stadscentrum SuyderSee, komende zondag 27 mei. Want niemand minder dan het (on)handige, maar o zo vriendelijke stel Buurman & Buurman, komt langs in Dronten. En liefhebbers kunnen dan van alles van hen leren. Wie durft?

Op deze Buurman & Buurman-dag in stadscentrum SuyderSee lopen de twee buurmannen – bekend van het televisieprogramma – tussen 12.00 en 17.00 uur rond. Natuurlijk zijn ze in voor een meet & greet met hun jonge en oude fans. Want wie houdt nu niet van de twee klussers, waar vaak alles mis gaat?

Klussen in de Kluskeet

Echte fans kunnen zelf hun kluskunsten gaan vertonen in de Kluskeet. Dit is een Foto en Doe Experience, met daarin een green screen. Laat jezelf fotograferen in de huiselijke omgeving van Buurman & Buurman. Rondom de Kluskeet kunnen kinderen lekker knutselen, kleuren en spelen. Maak je eigen masker, doe mee aan de Buurman & Buurman-Quiz en speel mee in de nieuwe app. En mocht de klus geklaard zijn, dan kun je je uitleven op het enige echte Buurman & Buurman Springkussen. A je to! Voor elkaar! Zien we je?