D-Reizen Dronten 15 jaar jong!

23 februari 2018

De D-Reizen winkel aan de Kop van het Ruim in Dronten bestaat dit jaar alweer 15 jaar. Een hecht en professioneel teamdreizenvan drie ervaren reisspecialisten heeft in al die tijd al duizenden mensen geholpen met het vervullen van hun reisdromen.

Wie er zo reislustig zijn? Echt niet alleen maar mensen uit de regio Dronten zelf, maar ook ver buiten deze poldergrenzen. Reisspecialist Nannette Edens: “Wij als team zouden honderden verhalen kunnen vertellen over mooie reiservaringen en grappige voorvallen. Maar we staan ook direct voor u klaar, als er onderweg plotseling iets gebeurt dat minder leuk is.” Dat kenmerkt dit D-Reizen team: service die verder gaat dan online ooit mogelijk is!

Van stedentrip tot zonvakantie

Door hun persoonlijke benadering hebben de Dronter reisspecialisten een zeer tevreden vaste klantenkring opgebouwd. ”Mond-tot-mond-reclame is ons handelsmerk, ondersteund door een reisaanbod dat de hele wereld bestrijkt. Of het nu gaat om leuke stedentrips of fijne zonvakanties, vliegreizen of autotrips, D-Reizen regelt het.”

Let the memories begin

Ondanks alle woelige baren in de reiswereld ziet de toekomst voor de D-Reizen vestiginger zonnig uit: steeds meer mensen weten de weg naar Dronten te vinden om, net als vele mensen voor hen, een droomreis te boeken. Zoals Walt Disney al zei: ’Let the memories begin’! Die reis begint bij D-Reizen.