De schittering van Stijl Juweliers

23 november 2017

Stijlvol erbij lopen dit najaar? Al zeven jaar lang voorziet Stijl Juweliers haar klanten van fraaie, horloges en ringen van tijdloze merken. En heb je trouwplannen? Zeg dan eens ‘ja, ik kom langs’. Want stelletjes profiteren tot december 2017 van de 2 halen-1 betalen actie.

Stelletjes profiteren tot december 2017 van de 2 halen-1 betalen actie, met keuze uit de mooie ringen van Duo of Love. De herenring is gratis. De ringen zijn naar eigen smaak, materiaal, afwerking en vorm samen te stellen. Natuurlijk wordt elk sieraad bij Stijl Juweliers de klant op het lijf geschreven. Denk eens aan mooie merken, zoals Buddha to Buddha, Tommy Hilfiger, Seiko en Swarovski, die schitteren in de vitrines.

Geel-wit en wit-rosé als kleurtrends

Wilma Heidenrijk en haar vier collega’s weten welke ring, armband of horloge het beste bij de klant past. “Het begint met goed luisteren. Samen gaan we kijken en passen wat het beste staat. Dat is ook het mooie van dit werk, een sieraad op maat adviseren.” Tijdloos, maar in lijn met de trends is de collectie van Stijl Juweliers. En die liggen dit najaar vooral in de kleurcombinaties geel-wit en wit-rosé. “Visueel erg mooi”, aldus Wilma.

Eigentijdse horloges met een verhaal

Ook bij luxe heren- en dameshorloges zie je die kleuren terugkomen. Daarnaast blijft er ruimte voor een mooi klassiek merk als het Zwitserse Edox, het oudste horlogemerk ter wereld. Erg populair is de G-Shock-serie. “Dit is echt een horloge voor jong en oud, en wie maar houdt van het avontuurlijke imago; hij is er al vanaf 99 euro. Dames gaan weer vaker voor bijvoorbeeld Michael Kors of Zinzi, die naast sieraden ook retro horloges levert.”

Een blijvende herinnering

Nog steeds is een ring, armband, collier of luxe horloge een graag gezien cadeau bij geboorte, verjaardag, examen of jubileum, merken de dames van Stijl Juweliers: “Het heeft uitstraling en is een blijvende herinnering”, weet Wilma. “Als er iets vermaakt of hersteld moet worden door onze goudsmid, hoor je vaak de verhalen van mensen over die emotionele waarde. Daar gaan we zorgvuldig mee om.”

Foto: Wilma Heidenrijk (links) en Mieke van der Bend helpen je graag aan jouw stijlvolle sieraad.

Stijl Juweliers
Redepassage 28, Dronten