Drie keer ontspannen met FRIS cityspa Dronten

9 mei 2017

Fris dames in beeld Huid, haar en lichaam. De specialistes van FRIS kunnen elke man en vrouw verwennen met een heerlijke hairstyling, schoonheids- of pedicurebehandeling. Dat is lifestyle en beauty in optima forma. Je vindt ze met hun herkenbare stand op Het Ruim tijdens ons event!

Kelly en Sharon weten alles van haarstyling en -verzorging, Esther en Karin zijn de schoonheidsspecialistes en gewichtsconsulentes en Marjon verzorgt als pedicure de voeten. Een mini-spa noemen de Dronter dames het zelf, hun sfeervolle behandelcentrum met veel steigerhout en koperkleur boven restaurant De Rede.

Ultieme ontspanning voor iedereen

Ruim twee jaar geleden bundelden de specialistes hun vakvrouwschap in FRIS, vertelt pedicure Marjon van Bemmel: “Met deze korte sterke naam beelden we direct uit wat we doen: ultieme ontspanning en verzorgingsproducten voor jong en oud, man en vrouw. Het mooie is dat we elkaar aanvullen en versterken. Het komt bijvoorbeeld regelmatig voor dat iemand de nagels laat doen tussen het wassen, drogen en knippen van de haren door. Eventueel kunnen we de afspraken zo flexibel inplannen. Je hebt alles hier bij elkaar”.

Voor het ideale Moederdagcadeau

Op het event van 13 mei zijn de dames ook van de partij met een fraaie stand, helemaal in stijl met sfeervolle muziek, kaarsjes en geurtjes. “We willen aan het publiek vooral vertellen en laten zien wat we allemaal te bieden hebben. We hebben mooie arrangementen voor moederdag. Denk eens aan onze Cityspa-behandeling: een fijne pedicurebehandeling inclusief scrub en massage. Zo laat je je moeder heerlijk een uurtje genieten.” Zo ook zijn er leuke arrangementen op het gebied van gelnagellak, knip- en kleurbonnen voor een momentje bij de haarstylist of een waardebon voor een fijne gezichtsbehandeling.

Dagarrangement inclusief lunch

Mocht moeder (of iedere andere vrouw of man) een totale behandeling willen, dan kan dat natuurlijk ook. Daarvoor heeft FRIS een dagarrangement neergezet, met gezichtsbehandeling, hairstyling en pedicure inclusief een heerlijke lunch, van eigen bodem natuurlijk. “Laat je eens in de watten leggen”, vindt Marjon. “Iedereen heeft behoefte aan een stukje rust en aandacht. Na een behandeling bij ons voel je weer heerlijk uitgerust en fris!”