Zomerbioscoop Dronten

18 augustus 2019

Stadscentrum SuyderSee organiseert aanstaande vrijdag 23 augustus een avondje bioscoop kijken in de openlucht. Om 21.00 uur start de Zomerbioscoop het Meerpaalplein.

Gezellig met zijn allen onder de blote hemel een goede film kijken. De film die deze avond wordt gedraaid is ‘Pirates of the Caribbean; Salazar’s Revenge’, het vijfde deel in de avontuurlijke reeks.

Gratis entree

Een kaartje kopen is voor deze avond niet nodig. Entree is geheel gratis.
Het enige dat je hoeft te doen is een stoel, zitzak of kleedje voor jezelf en je vrienden meenemen.

Pirates of the Caribbean; Salazar’s Revenge

In dit nieuwe avontuur Pirates of the Caribben, Salazar’s Revenge, strijdt de iconische, roekeloze antiheld Jack Sparrow (Depp) tegen zijn aartsvijand kapitein Salazar (Bardem).
Als alle spooklieden onder leiding van Salazar ontsnappen aan de Devil’s Triangle hebben ze maar één missie: alle piraten doden, Jack in het bijzonder. De enige hoop op overleving ligt voor Jack in het legendarische Trident van beeldschone astronoom en Henry, een eigenwijze jonge zeeman verbonden aan de Koninklijke Marine. Aan het roer van zijn bedroevend kleine en haveloze schip probeert Jack zijn leven te redden door uit handen te blijven van zijn meest geduchte en kwaadaardige aartsvijand.

Tijd: 21.00 uur
Prijs: gratis
Locatie: Meerpaalplein
Trailer: https://youtu.be/G4cEPZowz-8