Etos weet hoe speciaal moeder is

25 april 2018

Moeders kunnen niet wachten. Op zondag 13 mei is het Moederdag. En wat is er leuker dan mama verrassen met een persoonlijk samengesteld cadeautje. Gelukkig heeft Etos genoeg keuze in luchtjes, verzorgingsproducten en verwenpakketten.

Romy Mulder en haar collega’s zijn er helemaal klaar voor, met volop cadeauartikelen voor de liefste moeder of mama. “Voor mij is het mijn eerste Moederdag, dus ik weet hoe speciaal het voelt”, aldus de verkoopster, terwijl ze een klant helpt met het vinden van een persoonlijk cadeau. Soms stopt ze er een kleine tester bij.

Voor elk budget een verwenpakket

“Voor elk budget kunnen we een leuk verwenpakket samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere badolie met lavendelgeur en een lichaamsproduct, zoals een scrubje. Al vanaf drie euro kunnen we een leuk pakketje samenstellen en we pakken het altijd leuk in! De tip voor een cadeautje? Dat is moeilijk, want elke mama is weer anders. Zolang het vooral maar iets is dat je zelf met zorg uitgezocht hebt.”

Kennis van drogisterij-artikelen

Van een wereld aan beauty- tot breed aanbod verzorgingsproducten heeft Etos aan het Havenplein in huis. Met heerlijke geuren voor hem en haar, handige make-up tools, leuke accessoires en aantrekkelijke kortingsacties, zoals de 1+1 gratis. Een aantal medewerkers, waaronder Romy, is als drogist opgeleid om advies te kunnen geven over gezondheidsproducten. “Ik vraag altijd door om er goed achter te komen welk middel het beste aansluit bij de behoefte. Die kennis hebben wij.”

Ook voor examenstress bij scholieren

Etos is er vooral ook voor de dagelijkse behoefte van eenieder, man en vrouw, jong en oud, op het gebied van persoonlijke verzorging. “Dat gaat van tandpasta tot incontinentiemateriaal. Maar ook hebben we bijvoorbeeld rustgevende producten of vitaminepreparaten voor jongeren die spannende tijden beleven met de schoolexamens in het vooruitzicht. Kortom, Etos is er elke dag voor iedereen.”

Etos
Het Havenplein 9
0321 – 311 121
facebook: /etosdrontencentrum