Fruitige tapas van Keurslager Klaver

28 juni 2017

Een gambaspiesje, mini-kiptournedos of sjasliekje met stukjes lamsvlees en gegrilde groenten? Tapas-tijd! Keurslager Klaver en groentezaak Fris&Fruitig trekken tijdens het Food Event graag samen op.

Zin in een lekkere lichte bite en gezonde hap? Klaas de Wal van Keurslager Klaver zet tijdens het Food Event de barbecue aan om het publiek te laten proeven van fijne tapas en om demonstraties te geven van de barbecuekunst. Zijn naburige groentezaak Fris&Fruitig zet de metershoge sinaasappelpers buiten om de smaak van versgeperste jus te laten proeven. En er is een chocoladeverrassing om je vingers bij af te likken.

Eerlijk en heerlijk

Klaas de Wal nam in 2010 Keurslager Klaver over met vestigingen in Lelystad en Dronten en in 2015 de Dronter groentezaak. “De zaken vullen elkaar mooi aan, omdat ze beiden puur en eerlijk voedsel bewerken en leveren. En we gebruiken regelmatig de producten van de groentezaak in de slagerij. We werken met eerlijke én heerlijke producten. We werken veel met regionale telers en boeren die passie hebben voor hun gewas, kip of rund. De dieren hebben een mooi leven gehad.”

Wat ligt er in de pan?

Het Food Event is volgens Klaas de Wal helemaal van deze tijd: “We willen steeds vaker weten, wat er in de pan ligt. Ook met ons nieuwe groente- en fruitlabel Polderschap geven we hier invulling aan. Dit event laat het brede publiek kennis maken met producten die verantwoord geteeld zijn en met liefde en zorg zijn bereid. Als mensen dan iets bijzonders willen, kopen ze wel een eerlijk stuk vlees, zonder te veel zout en andere toevoegingen. Als Keurslager voldoen we daaraan en kunnen we adviseren de bereiding en herkomst. Bij ons is het goed en gezond!”

Ervaringen delen op Facebook

Keurslager Klaver kan gebruik maken van de support van Keurslager-keten, zoals de online placemats voor zowel bedrijven, als voor de particuliere klant. Bestel online de dagmaaltijd en het wordt thuisbezorgd. Maar ook presenteert Klaas de Wal zichzelf op Facebook. “Ik schrijf regelmatig over mijn dagelijkse leven op mijn boerderij. Mensen waarderen hoe ik omga met mijn dieren en een passie voor mijn werk heb. En ik vind het leuk om te delen en te laten zien.”