“Geef jezelf een boost, en koop die feestjurk!”

9 december 2020

“Wij proberen alle vrouwen deze feestdagen toch wel in een panty te hijsen”, lacht Lizet Verheul, eigenaresse van Kaatje, modewinkel in kleding en accessoires in stadscentrum SuyderSee. 

“Het is tijd om de slingers op te hangen”, stelt Lizet. “Veel mensen konden achter het beeldscherm volstaan met een gemakkelijke joggingbroek of velours huispak. Maar wij vinden dat iedereen zich wel uit mag dagen met de kerstdagen. Denk eens aan zo’n chique lange jurk of feestelijke plissérok, modieus net over de knie. Daarmee geef je jezelf een boost om je weer lekker vrouw te voelen, compleet met make-up en je haar mooi gedaan.” Sluit je dit jaar af met de aanschaf van een feestelijke kerstoutfit bij Kaatje, dan krijg je een lekkere fles handlotion van The Gift Label cadeau.

Niet alleen maar shinen

Maar Lizet weet ook dat het voor de meesten niet twee dagen lang alleen maar ‘shinen’ hoeft te zijn: “Je kunt ook bij ons terecht voor een leuke flared jeans, velours blazer en een paar kekke puntlaarsjes. Combineer het met een mooie trui of blouse, maar natuurlijk wel met pof- of ballonmouwtje, helemaal van deze tijd. Trouwens, je ziet de kraag zich ook steeds meer onderscheiden qua formaat en materiaal, zoals geborduurd en kant.”

Modekleur bruin, van cognac tot roest

Qua broeken ziet Lizet dat in de flared mode steeds meer variatie komt. Van palazzo modellen (wijd uitlopend vanaf de heup) tot de wortelbroek (weer smal toelopend naar de enkel). Dit in steeds leukere stoffen, zoals rib en leer. “De modekleur deze winter is bruin, van cognac tot roest. En er zijn natuurlijk nog de schoenen om het af te stylen. Heel populair zijn de hogere Chesea-boots; dat past in de trend van hoge laarzen naast de westernboots. En ga je naar buiten, kun je eigenlijk niet zonder een lekker wollen geruite jas. Vandaar dat we die ook als prijs beschikbaar stellen.”

Een middag shoppen in SuyderSee

“Gelukkig is er in stadscentrum SuyderSee voor elke smaak heel veel aanbod op modegebied”, vindt Lizet. “Dat doen we goed met z’n allen. Als klant is het heerlijk om hier een middag rond te lopen. Met een zorgvuldig ingerichte kerstetalage probeer ik met Kaatje op deze mooie hoeklocatie voor dat stukje extra feestsfeer te zorgen.”

De prijzen van Kaatje tijdens deze December Shoppen-week (7 t/m 13 december)

  • geruite wollen jas van Object
  • Woodwick kaars
  • sieradenset van ZAG Bijoux
  • cadeaubon van €25,- (3x)