Geslaagd Fashion Event 2017

14 oktober 2017

Stadscentrum SuyderSee is aan de herfst begonnen. Zaterdag 7 oktober vond voor de derde keer het SuyderSee Fashion Event in Dronten plaats. 80 modellen van 25 lokale fashionondernemers presenteerden de nieuwste najaarsmode aan het winkelend publiek.

Het regende en de gevoelstemperatuur bleef onder de twaalf graden, maar dat mocht de pret niet drukken. De modellen (jong en oud) straalden op de rode loper door de straten, passage en pleinen van stadscentrum SuyderSee. De enthousiaste presentator hield de stemming erin en elk half uur verplaatste hij zijn mobiele audio installatie naar een andere plek. De laatste herfsttrends, nieuwste modekleuren, kleding en accessoires werden getoond in maar liefst zeven dynamische show-rondes.

Klanten als model van de winkels

Elke ondernemer had een eigen modellenteam samengesteld en de mooiste najaarskleding uit de rekken gehaald om aan het winkelend publiek te showen. Uniek aan het lokale Fashion Event waren de 80 modellen die aangedragen zijn door de winkels. Ook de specialisten in haarmode, beautyartikelen en sieraden werkten zo samen. Naast het winkelend publiek kwamen vrienden en familieleden massaal een kijkje nemen naar hun vriend, vriendin of familielid in de spotlights. Dit zorgde voor een gezellige en warme sfeer in het stadscentrum.

Impressie van Fashion Event 2017

Nieuwsgierig geworden naar de modellen en laatste fashiontrends van stadscentrum SuyderSee? Bekijk de foto’s snel op onze facebook-pagina. En voor de echte shop-aholics…, blijf ons in de gaten houden want binnenkort komt er een speciale, aantrekkelijke shopper actie.

Deelnemende winkels

De volgende zaken droegen bij aan het derde achtereenvolgende Fashion Event: Anemoon, at Eve’s, Brothers Jeans, DIDI, Flevo Optiek, Eyewish, Hairfriends Haar & Visagie, Hema, Hizi Hair, ICI PARIS XL, Only & Sons, Jannekee, Kaatje, Livera, Loco Mare by Chris, Meermin, Miller & Monroe, Miss Etam, Nextdoor Kidswear, OPEN32, Pearle, Stijl Juweliers, Team Kapsalon, Only, William’s fashion for men.