Binnenlopen bij SNS Bank

18 november 2021

Op zaterdag 11 december zou je toch ook even bij SNS Bank Dronten moeten binnenlopen. Bij haar bankkantoor aan De Binnenloop 13, middenin stadscentrum SuyderSee, kan je dan alles vragen en horen over geldzaken. Met een lekker kopje koffie en leuke quiz als bonus. “We zijn er voor jou!”

Natasha van der Burgt, Wilhelmina Spoelstra en Saskia Kragt zijn als persoonlijk adviseurs van 10:30 tot 14:30 aanwezig: “Het doel van deze dag is om Dronten te laten weten dat de SNS bank je kan ondersteunen bij alle vragen over geldzaken. Wij zijn er voor iedereen: jong en oud, student of starter, bedrijf of zzp’er.” Natasha somt de top-3 op van onderwerpen die vaak aan bod komen: “Hoe je veilig en verantwoord kunt sparen of beleggen? Dan is er de hypotheek: hoeveel kan ik lenen of kan mijn rente misschien omlaag? En we krijgen veel vragen over verzekeren: kan ik bijvoorbeeld besparen op mijn premie?”

Win een verrassingspakket

Naast het team van franchisenemer Menno Selles van SNS bank Dronten en Harderwijk
word je verwelkomd door een barista. Ook voor de kinderen is er leuk vermaak. “Het winkelend publiek en potentiële klanten krijgen een kop koffie aangeboden met een prachtige ‘latte art’. En je kunt meedoen aan een quiz. Beantwoord een aantal vragen die – vanzelfsprekend – te maken hebben met verschillende geldzaken. Aan het einde van de dag wordt de winnaar getrokken en een verrassingspakket verloot.”

Blij met de plek in SuyderSee

Het team is blij met de plek van SNS in Dronten. “Net als de meeste winkels zijn we zes dagen per week geopend, ook zaterdag. Daarnaast werken we regelmatig samen met de andere winkeliers en de horeca. Verder is dit vooral een fijne, toegankelijke locatie, die voor winkelend publiek lekker in de loop ligt.”

*onder voorbehoud van nieuwe coronamaatregelen