Griezel nog even na met Halloween

29 oktober 2018

Eigenlijk is het dinsdag 30 oktober pas Halloween, maar in het centrum van Dronten heerste afgelopen vrijdagavond al een griezelige sfeer. De drukbezochte koopavond stond namelijk in het teken van Halloween. Stadscentrum SuyderSee was eventjes het domein van heksjes, spookjes en griezels. Tientallen kinderen trokken in hun Halloween-outfit langs de winkels voor een ‘Trick-or-treat’. En wat hebben ze hun best gedaan….

Drukbezochte ‘Trick-or-treat’ avond

De kinderen konden vrijdagavond meedoen aan ‘Trick-or-treat’ waarbij ze langs de winkels gingen om snoep te vragen. Diverse winkels waren spookachtig aangekleed. De griezelavond ging om 18:00 uur van start. Vooraf konden de kinderen nog naar een speciale Halloween-filmmiddag in De Meerpaal. Het was een geslaagde en drukbezochte ‘Trick-or-treat’ avond. Om 21:00 uur verdwenen alle griezels weer om pas volgend jaar met Halloween weer terug te keren.

Outfit wedstrijd

Rondom de ‘Trick-or-treat’ avond organiseert het stadscentrum een Halloween-outfit wedstrijd. De outfit wedstrijd loopt via de Facebookpagina van stadscentrum SuyderSee. Alle foto’s van vrijdagavond zijn hierop geplaatst. De outfit (foto) met de meeste duimpjes omhoog ontvangt een leuke prijs. Stemmen kan t/m vrijdag 2 november.