Hafkamp draagt lifestyle uit met Bag2Bag

21 mei 2018

Dames, op zoek naar een tas – made in Holland -, die helemaal bij jouw stijl en budget past? Laat je eens inspireren op de Lifestyle & Beauty Event-stand van Hafkamp Tassen en Koffers, in De Redepassage. Die Bag2Bag-serie, ‘ta’s’ nog eens een accessoire waar je mee thuis kunt komen!

Jos Hafkamp en z’n drie personen sterke verkoopteam zijn erg te spreken over deze complete tassenlijn, van portemonnee tot schouder- en kantoortas. “Het valt voor veel klanten in een gunstige prijsklasse, waarbij je dan wel een stoere, sportieve tas van een goede kwaliteit leer hebt. En, het verhaal erachter is mooi. Twee vrouwen die eerst op een bouwbedrijf werkten, vonden het tijd voor een nieuwe lijn. En dat is Bag2Bag geworden, een ontwerp dat hier veel gekocht wordt.”

Welke maat mag mee het vliegtuig in?

Sinds 2008 draagt Hafkamp met passie de vele varianten binnen tassen en koffers uit. “Onze kracht? Dat is naast het grote aanbod en mooie merken ook onze vakkennis en service”, weet Jos Hafkamp. “Elke tas of koffer kunnen wij hier in ons atelier herstellen. We kennen de materialen en hebben de reserveonderdelen in huis.” En de ervaring met en knowhow van randzaken rondom de producten gaat ver. “Veel klanten die een tas of koffer voor een vliegreis aanschaffen, vragen ons welke maatvoering ze maximaal kunnen meenemen. Dankzij onze goede lijnen met bijvoorbeeld Samsonite kunnen wij direct inkopen op de juiste groottes.”

Jeugd heeft zo z’n voorkeur

Voor elke doelgroep en elk gebruikersdoel heeft Hafkamp een passend aanbod. Voor mannen, vrouwen en natuurlijk de schoolse rugzakken voor de jeugd. “En ook daarin zit veel verschil”, vertelt de ondernemer. “De jongere jeugd kiest vooral voor Eastpak, de bovenbouwers voor Herschel. En vaak is het ook zo; hoe ouder je wordt, hoe gedurfder de kleur of uitstraling.”