Jubilerend Jannekee knalt met nieuwe look het voorjaar in

15 februari 2022

De make-over van de winkel, het 30-jarig jubileum met leuke cadeautjes en prijzen. Jannekee aan Het Ruim knalt met een frisse nieuwe look het voorjaar in. Maar ook klanten komen niet ongezien de winkel uit. “Felle kleuren zijn helemaal in deze lente.”

De winkel – weer nieuwe energie

“Ja, in de winkel moest wel het een en ander gebeuren”, begint Karen Verheul van Jannekee terug op de nieuwe huisstijl. “De indeling is weliswaar hetzelfde gebleven, maar vloer, wanden en plafond hebben een mooie opknapbeurt gehad. Al het meubilair is vervangen; zo hebben we nieuwe kasten met leuke gezellige hoekjes. Dat geeft ons allemaal weer nieuwe energie.”

Dertig jaar Jannekee – cadeautjes en prijzen

“De feestelijke heropening op 11 februari was een mooi moment om ook 30 jaar Jannekee te vieren. We hadden mooie cadeautjes, die we samen met onze leveranciers samengesteld hebben, zoals tassen en schoenen. Ook konden klanten 3x een tas met onze favorieten ter waarde van €300,- winnen, met daarin een jeans, witte blouse en zelfbruiner, omdat je benen wel weer wat kleur kunnen gebruiken. Naast leuke sneakers zijn dit de fashionbasics die je in je kast moet hebben.”

De reacties – bossen kleurrijke bloemen

“Trouwens, ook van onze klanten hebben we leuke reacties gehad. Op een gegeven moment stond onze winkel vol met bossen bloemen. En nog steeds reageren klanten heel positief op de winkel en ons jubileum.”

De modetrends – felle knalkleuren

“Van felroze tot felgeel, – blauw – en groen. Het is populair, want ik moet telkens bijbestellen. Het fleurt gewoon lekker op en combineert goed met andere basics. Waar voorheen wit in was, zie je nu meer roomwit. Overigens, pasteltinten blijven ook in, mocht je de felle kleuren te opvallend vinden. Verder zie je veel pofmouwtjes en leuke giletjes. Qua stijl is het verder breed: alles mag eigenlijk, van smalle tot wijde flared broekspijpen. Eigenlijk kan iedereen bij Jannekee iedereen een nieuwe look vinden.”