Jubileumweekend van By Chris, Hairfriends en Kippie

19 oktober 2021

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 november vieren drie ondernemers aan én op De Kop van het Ruim gezamenlijk hun jubileum. En wie jarig is trakteert. Dus let op, want je maakt kans op leuke prijzen.

Met rode lopers en ballonnen is het feest op het plein. Vader Rob en zoon Jessie Gronsveld zijn met Kippie één jaar actief, Audrey Duitscher runt Hairfriends al bijna twee jaar en Chris Kooij van By Chris viert een vijfjarig jubileum. “Alle reden voor een feestje”, vindt Audrey. “Helemaal omdat we na de corona-beperkingen wel weer zin in iets leuks hebben. Dankzij onze klanten bestaan we nog! Daarom vier ik alsnog mijn eenjarig jubileum.”

Mooie, leuke en lekkere prijzen

Als klant kun je ook nog eens getrakteerd worden op mooie extra’s. Bij elke aankoop bij een van de drie ondernemers krijg je dit weekend een kaartje waarop je je naam kunt invullen en mee kunt dingen naar leuke prijzen. Van onder meer twee haar-metamorfoses en waardebonnen voor kleding & accessoires tot tegoedbonnen voor kipproducten en voorstellingen in De Meerpaal.

Er is zoveel meer te beleven aan De Kop van het Ruim

Chris verrast haar klanten daarnaast nog op giveaways en lekkere hapjes. “We willen met het feest vooral alle klanten bedanken die ons gesteund hebben. Door het als drie jubilerende buurondernemers met heel uiteenlopende zaken op te pakken, laten we tegelijk al het winkelend publiek zien wat er meer te vinden is aan de Kop van het Ruim.”

Pittig jaar voor alle ondernemers

Jessie en Rob sluiten zich er helemaal bij aan. Vanaf november kun je bij Kippie al proeven van de feestvreugde. “Zo zijn alle broodjes 2,50 euro en krijg je vijf kippenpoten voor 4 euro. Afgelopen jaar was vanwege alle beperkingen best pittig voor ons allemaal; gelukkig hebben klanten ons in onze winkel én online goed weten te vinden; we hebben Dronten wel kip leren eten!”