Koningsdag wordt een groot feest!

30 april 2017

Koningsdag stadscentrum SuyderSee Dronten is dé plek om op donderdag 27 april Koningsdag te vieren. De uitgebreide vrijmarkt loopt door het hele stadscentrum en er zijn volop activiteiten voor jong en oud. Een aantal winkels is geopend.

Uitgebreid programma met leuke activiteiten!

Zoals elk jaar komen een aantal vaste activiteiten weer terug. De ochtend begint in stadscentrum SuyderSee met de vrijmarkt gevolgd door de traditionele lawaaioptocht voor de kinderen. Om 10.00 uur zal burgemeester Aat de Jonge de officiële opening verrichten door de vlag te hijsen op het Meerpaalplein. Dit jaar wordt ook de nieuwe inrichting van het Meerpaalplein officieel geopend!
De hele dag door is er sport, spel en vermaak voor jong en oud. Op verschillende plekken in het centrum kun je genieten van live muziek, dans en spectaculaire acts. De locale horeca zorgt ervoor dat het op de ruime terrassen aan niets ontbreekt.
De winkeliers in stadscentrum SuyderSee zijn vrij om hun winkel op koningsdag te openen. Het kan zijn dat een aantal winkels daarom gesloten is.