Loco Mare by Chris laat je blij de deur uitgaan

6 oktober 2017

“Elke vrouw is uniek en verdient onze persoonlijke aandacht’, vindt Christine Kooij van Loco Mare by Chris. Tijdens het Fashion Event laten we zien dat we dé winkel voor elke vrouw zijn, ongeacht leeftijd of stijl.”

Loco Mare by Chris heeft een uitgebreide collectie in maat XS t/m XXL. De ruime winkel heeft veel verschillende merken met voor elke vrouw de mogelijkheid om zich te kleden volgens haar eigen stijl en persoonlijkheid. Veel van die stijlen komen aan bod tijdens het Fashion Event, waarbij Loco Mare by Chris samenwerkt met Hairfriends, die de hairstyling van de modellen verzorgt.

Kennis van kleur en figuurtypes

Om het compleet te maken, vind je bij Loco Mare by Chris ook schoenen, hoeden, tassen en accessoires, zoals armbanden en kettingen. Een pluspunt, vindt Christine: “Daarmee kunnen wij elke outfit af maken, zodat de klant vol zelfvertrouwen en blij met haar aankopen de deur uitgaat. Onze kennis van kleur en fi-guurtypes én eerlijk advies draagt zeker bij om de klant te laten stralen in haar kleding.”

Rijke stoffen, warme herfsttinten

De rijke stoffen en warme kleuren van dit seizoen spreken tot ieders verbeelding, vindt Christine. “We zien in de mode veel zogenaamde herfsttinten, zoals warmrood, groen en oker, maar ook donkerblauw, grijs en zwart. Ook de stoffen en materialen zijn rijk. Zo zijn fluweel en brokaatachtige stoffen weer terug in het modebeeld. Mouwen met aparte details zoals strikjes, extra lang of wijd uitlopend. De wat punk-/rockachtige stijl is weer te zien, net zoals in de schoenmode stoere schoenen en laarsjes met gespen en veters. Nog een trend is de metallic look, zowel in kleding als in schoenen en liefst van top tot teen gedragen. Én deze winter meer truien dan vesten; oversized of juist kort en stoer.

Loco Mare by Chris
Kop van het Ruim 3, Dronten
0321 – 319 583DOES Loco Mare Christine
www.locomare.nl