Mama altijd prijs op Moederdag Spektakel

8 mei 2018

Psst…, zondag is het Moederdag. Vergeet vooral het ontbijtje niet, maar neem haar zaterdag ook mee naar het Moederdag Spektakel in stadscentrum SuyderSee. Als fijn voorproefje!

Het Moederdag Spektakel op het Meerpaalplein is voor mama (en kinderen) één groot feest.
Alle moeders worden in het zonnetje gezet. Op vertoon van je SuyderSee – kassabon, mag je aan het ‘Wheel of Love’ draaien. Welke prijs neem jij mee naar huis?

Maak je eigen badzout als cadeautje

Kinderen, even onder ons: houdt je moeder van lekkere geuren? Maak dan op het Spektakel je eigen badzout flesje. Kies zelf de geuren en kleuren voor dit persoonlijke Moederdagcadeautje. En ben je uitgeknutseld, dan heb je nog alle tijd voor de vier springkussens of het stoepkrijtkunstwerk.

SuyderSee is de hele dag lekker lang open

Houd je moeder gewoon van een lekker dagje winkelen, of zoek je toch een ander cadeau voor haar?
Kom snel naar stadscentrum SuyderSee, waar je voor iedere moeder wel een geschikt cadeau kunt kopen. Of het nu voor je eigen moeder is, je schoonmoeder, oma of tante, in de vele winkels in Dronten is genoeg keuze voor elk type vrouw. Maar…. Nog niet vertellen; het is een verrassing!

Praktische informatie
Tijdens het Moederdag Spektakel op zaterdag 12 mei zijn de winkels geopend van 9.00 tot 17.00 uur. De springkussens, het reuze stoepkrijtkunstwerk en de workshop ‘badzout maken’ bevinden zich op het Meerpaalplein. Moeders kunnen aan het prijzen rad draaien op het Havenplein. Alle activiteiten zijn gratis. Activiteiten zullen plaatsvinden tussen 12.00 en 17.00 uur.

Algemene voorwaarden
Bezoekers mogen op zaterdag 12 mei 2018 op vertoning van een kassabon van een van de winkeliers uit stadscentrum SuyderSee een draai aan het rad geven. Deelname is maximaal 1 x per persoon ongeacht het aantal kassabonnen. Deelname van kinderen is niet toegestaan.