Blokker dekt je de tafel op z’n paasbest

24 maart 2021

Al gezien, dat feestelijk versierde tafelkleed in paassferen? Blokker Dronten is er klaar voor, als het aan eigenaar Marcel Slot ligt. “Alles voor een sfeervol Pasen begint bij Blokker; onze inspiratietafels brengen het allemaal mooi samen.”

Wat mag niet ontbreken op tafel?

“Lekker brunchen in de loop van de ochtend tot in de middag? Dat begint met een handige citruspers en de onmisbare eierkoker, maar daar hoort ook een mooi gedekte tafel bij. En daarvoor hebben wij alles in huis, van diverse leuke tafellakens tot onze nieuwe serviezen in verschillende uitvoeringen. De pasteltinten zachtroze en mintgroen passen helemaal bij die sfeer, maar ook hout en nature-materialen zie je veel.”

Wat zijn de keukentrends?

“Fun cooking is in trek. Zo is gourmetten, net zoals met Kerst, weer helemaal in. En met onze bakplaten en tafelgrillen weet je zeker dat iedereen kan genieten aan tafel. Daarnaast is het voor jong en oud leuk om lekker in de keuken aan de slag te gaan met bakken. We hebben volop keuze in keukenmachines en bakbenodigdheden om met elkaar lekkere taarten of koekjes te maken.”

Heb je nog een nabrander?

“Jazeker, want we hebben sinds kort onze eigen Blokker koffiecapsules in de smaken decaf, mild en pittig. Het bijzondere daarvan is dat de cups recyclebaar zijn en omgesmolten worden. Je kunt zelf meedoen door bij ons een recyclezak erbij te vragen die je weer bij ons kunt inleveren. Met de opbrengst ondersteunt Blokker The Hunger Project.”

Kan de klant bij Blokker verantwoord winkelen?

“Natuurlijk. Meld je online aan via Boek & Bezoek op www.blokker.nl, of bel de winkel (0321-382672) voor een afspraak. In de zaak helpen we je vervolgens graag om je een vrolijk Pasen te bezorgen. Ik merk dat veel klanten het weer heerlijk vinden om lekker even te neuzen en winkelen. Wij zijn er klaar voor!”