Met lingerie geef je de ander echt iets persoonlijks

9 december 2021

Rood, de kleur van Kerst en de liefde. Wat is er mooier om dan een mooi lingeriesetje te geven óf te ontvangen? “Helemaal in deze tijden van beperkingen mag je best eens even voor elkaar uitpakken”, vindt Safya van LinGerie.

En wat ligt er weer veel feestelijke lingerie in de zaak in De Redepassage, van de Arau van Prima Donna tot de Suto van Marie Jo L’ aventure. Maar ook vind je de nieuwste en stijlvolle prothese lingerie van Megami. “De kleur rood brengt geluk en is daarom dé kleur met Kerst”, weet Safya. “Maar ook goud, zilver en natuurlijk zwarttinten blijven tijdloos.”

De foundation voor je lijf

Lingerie is de basis voor je lichaam”, vertelt Safya. “Het is als het ware de foundation voor je lijf. Een mooi setje kan je net dat extra zelfvertrouwen geven voor dat moment thuis of elders. Wat is er dan fijner om dat van je lief cadeau te krijgen; dat geeft je het gevoel dat je echt gezien en waardevol voor hem of haar bent. Van onze klanten weten we de maten en smaak wel; maar we hebben ook persoonlijke cadeaubonnen om te geven. Of kom anders samen langs om iets uit te zoeken.”

Fluwelen body en satijnen nachtkledij

Bij LinGerie vind je de mooiste setjes van gerenommeerde merken, in verschillende kleuren en stoffen. “Helemaal in is de body. De fluwelen Abbey Road van Prima Donna bijvoorbeeld heeft alles in zich, van comfort tot stijl en sexiness. Maar ook de satijnen nachtkleding is weer terug. Met Essenza hebben we een elegante pyjama, gemaakt van de houtpulp van beukenbomen, 100% natuurlijk. Voor de heren hebben we trouwens ook prachtige mode, zoals het Mey ondergoed of de boxers en leuke sokken van Bjorn Borg. Allemaal leuk om te kopen, krijgen of te geven.”