Miller & Monroe kleedt jou en je huis aan

26 november 2017

Naast leuke dames- en herenmode vind je sinds 14 oktober jl. bij de nieuwste fashionzaak in stadscentrum SuyderSee trendy home-artikelen. Zelfs elke lamp, bank, stoel of tafel in de zaak is te koop. Volop keuze en beleving dus bij Miller & Monroe.

Storemanager Petra de Leeuw is blij met de nieuwe winkel. Het is een van de ruim zeventig zaken die deze jonge keten de laatste weken geopend heeft. “We hebben mooie merken voor dames, zoals Street One, Witteveen, Zerres en ons eigen huismerk Miller & Monroe. En met het label Monroe & More kunnen we ook dames tot maat 54 leuk kleden. En de heren kunnen kiezen uit merken zoals Lerros, Tom Tailor en Petrol. Goede broeken, lekkere vesten, leuke blouses en overhemden en volop jassen en accessoires voor een mooie prijs, die zich ook nog eens prima laten combineren. Niks mooiers dan de klant leuke alternatieven te kunnen bieden.” Overigens zoekt het team nog versterking in de vorm van enthousiaste collega’s.

Beleving met hapjes en activiteiten

Bovenal is Miller & Monroe een gezellige winkel, vindt Petra. “We willen mensen het gevoel geven van thuiskomen. Je kunt kijken en passen, maar mag ook gerust even lekker in onze banken ploffen voor een kop koffie. Of aan onze leestafel gaan zitten met een magazine.” Beleving staat centraal. De inrichting is warmer geworden met mooie lampen, prettige zithoekjes, blauwe zuilen en aangeklede wanden. En klanten worden regelmatig verwend met lekkere hapjes en leuke activiteiten, zoals make-up workshops en nagellak-demonstraties.

Have a nice day!

De nieuwe modeketen is genoemd naar het echtpaar Arthur Miller en Marilyn Monroe. De eerste Dronter weken zijn enthousiast ontvangen. “Klanten waren benieuwd; ze vinden vooral de combinatie met Home-artikelen erg leuk. De plaids bijvoorbeeld lopen erg hard. En natuurlijk speelt het 5%-voordeel van onze Klantenkaart mee”, weet Petra. Elke aankoop wordt met zorg ingepakt in papier en in een leuke tas meegegeven. “Zo’n aankoop zien we als een cadeautje aan jezelf. Daar besteden we aandacht aan.” Have a nice day!

Foto: Medewerkers Michelle, Petra, Janne-Marie en Debby (v.l.n.r.) voor hun Miller & Monroe-vestiging Dronten.

Miller & Monroe
Het Ruim 2a, Dronten