Winkelen & winnen in SuyderSee

13 november 2020

Het hele jaar door is de klant koning in stadscentrum SuyderSee, maar tussen 16 november en 24 december 2020 pakken we extra feestelijk uit. Hoewel, misschien pak jij als winnende klant wel een van de vele prijzen uit. Want met onze actie Winkel & Win verdelen we maar liefst ruim 20 prijzen per week! ’n Gezellig thuis begint bij winkelen & winnen in SuyderSee!

Hoe werkt het? Hoe vaker je in stadscentrum SuyderSee shopt, hoe meer kans!

  1. Bij elke aankoop – klein of groot – krijg je een actiekaart met unieke code
  2. Deze code vul je in op onze website www.suydersee.com/winkel-win
  3. Elke maandag maken we de weekwinnaars van de vorige week bekend
  4. Na afloop van de actie trekken we uit alle codes twee hoofdprijswinnaars

Wat kun je winnen?

Alle prijzen zijn beschikbaar gesteld door ondernemers uit stadscentrum SuyderSee. Naast twee hoofdprijzen zijn er wekelijks twintig extra prijzen te winnen. Die prijzen variëren van cadeaubonnen en flessen wijn tot gevulde borrelplanken en kleding. De twee hoofdprijzen zijn twee e-bikes, waarmee je sportief en wel het nieuwe jaar in kunt fietsen! 

Verantwoord shoppen, gezellig thuis

Natuurlijk houden ook wij ons aan de coronamaatregelen, in de vorm van afstand houden, handen ontsmetten en mondkapjes dragen. Om het thuis extra gezellig te maken in deze donkere dagen, geven we je alle ruimte; we helpen je graag, goed en snel. We hebben immers alles in huis voor een sfeervolle en feestelijke decembermaand. En met al deze mooie prijzen kun je zeker thuiskomen!