Niet koken? Dan kiezen we voor Plan B!

18 april 2024

Vier jaar geleden kwam Sahar Bouzidi vanuit Tunesië naar Nederland. Nadat ze in Tunesië ervaring heeft opgedaan in het restaurant van haar vader, droomt ze nu van een eigen horecaonderneming. Het pand aan Het Ruim in stadscentrum SuyderSee bleek dé locatie voor haar ‘Plan B Quality & Tasty’. “Een toegankelijk restaurant waar je geniet van gerechten uit verschillende culturen,” legt Sahar uit.

De goede herinneringen aan haar geboorteland, heeft Sahar vertaald in de onderscheidende gerechten op de kaart. “De broodjes – gevuld met vlees of vis én verschillende groenten – en de vleesschotels zijn volgens de Mediterrane keuken bereid.” De Italiaanse keuken staat ook op de kaart. Probeer maar eens een keuze te maken uit de meer dan twintig verschillende ambachtelijke pizza’s en calzones. “En voor alle gerechten geldt; dagverse ingrediënten en perfect gekruid.”

Een moderne inrichting

Vanuit het restaurant heb je goed zicht op de open keuken. En dat is niet zonder reden. “Op die manier willen we alle gasten betrekken bij ons vak. We laten zien met hoeveel passie, aandacht en enthousiasme de gerechten worden bereid.” Heb je geen zin om te koken, maar wil je wel thuis eten? Dat kan. Want Plan B is niet alleen een modern ingericht restaurant, ze bezorgen de overheerlijke specialiteiten ook bij je thuis. Wat je als eerste eens moet proberen? Sahar hoeft niet lang na te denken. “Vooral de luxe schotels ‘’Arabische Shoarma’, Mixed Grill’ en ‘Gegrilde Kip’ zijn razend populair.” Bekijk de menukaart op www.planb-dronten.nl.

Een horecaplein

Het plein bij de fontein is al gezellig gevuld met de terrassen van de omliggende horeca. Vanaf dit weekend wordt het er nóg gezelliger. “We plaatsen een mooi terras voor ons restaurant,” vertelt Sahar enthousiast. Een goed vooruitzicht, nu het voorjaar zich steeds meer laat zien.