Single? Geef je op voor de pubquiz!

24 januari 2024

Welke planeet staat het dichts bij de zon? Van wie is het nummer ‘Twee Motten’? Wie is de langstzittende minister-president van Nederland? Het zijn de typische vragen die op woensdag 14 februari gesteld kunnen worden tijdens de gezellige pubquiz die Perry de Moel van restaurant Moellies op Valentijnsdag organiseert. “Het wordt deze keer een bijzonder editie, speciaal voor singles in de omgeving”, vertelt de ondernemer enthousiast.

“Tijdens de pubquiz wissel je steeds van team”, legt Perry uit. “Op die manier kom je iedere keer weer in contact met andere singles.” Tussen de vier vragenrondes door serveert het team van Moellies heerlijke tapas-achtige hapjes. Je hebt dan ook genoeg tijd voor een leuk gesprek met de andere deelnemers. “Zo maken we er samen een heel gezellige avond van!” En de winnaar? Die krijgt een mooie prijs van Bloeiend Dronten.

Levert de Valentijns-editie nog meer op dan gezelligheid? Perry glimlacht: “Er lopen in Dronten meerdere Moellies-stelletjes rond. We gaan het zien…”

Ben je single en heb je je nog niet aangemeld voor de pubquiz? Geef je op door je naam en leeftijd te sturen naar info@moellies.nl