Slaag feestelijk met de 50 stijlen van ‘Loco Mare by Chris’

9 december 2020

“Elke vrouw mag zich deze feestdagen eens lekker in de spotlights zetten”, vindt het team van Loco Mare by Chris. “Voel, vraag en probeer het bij ons, zodat je echt iets draagt, wat bij jou past.”

Deze Kerst mogen we van het team by Chris er in kleine kring echt een feestje van maken, vindt Petra: “Je kunt nu even echt sprankelen met een mooie kerstoutfit, die jou energie geeft. Het mooie van onze zaak is dat we fashion van zoveel goede merken hebben dat we eindeloos kunnen combineren”, vertelt Petra. “We kunnen zomaar vijftig setjes van mooie en toegankelijke combinaties samenstellen, waar jij blij van wordt.” 

Maak een statement met jouw stijl

Chris vult haar collega aan: “Met mooie fashion – goede stoffen, sterke kwaliteit en laatste trends – maak je een statement. Het zet jou in je kracht en geeft je uitstraling. Veel van onze merken zijn van Nederlandse makelij, zodat de pasvorm goed aansluit. Online inspiratie opdoen juicht Chris zeker toe, “maar voor echte beleving shop je bij ons in de winkel.”

Een stoer vrouwelijk accent

“Onze meerwaarde is persoonlijke aandacht, met een gezellig praatje en kop koffie”, zegt Petra. “Wij prikkelen je zintuigen door je kleding te laten zien en voelen; bij ons ervaar je die aaibare stoffen en bijzondere prints. En je weet zeker dat het een uniek patroon of stip is, omdat onze merken, zoals Yaya en, Summum, ze zelf ontworpen. En dat bijzondere karakter geldt ook voor de details, zoals je nu veel ziet met pofmouwtjes. Met een stoere jeans geven ze je een stoer vrouwelijk accent. Of combineer ze met de schoenen van VIA VAI, Nederlands design met Italiaanse allure.”

Uniek aanbod in de regio

Mocht je bij by Chris niet jouw stijl vinden, dan heeft ze alle vertrouwen in alle andere aanbod in stadscentrum SuyderSee: “Ik vind dat alle modezaken elkaar – af en toe met wat overlap – prima aanvullen. Eigenlijk zijn we in de regio uniek in ons fashionaanbod, vooral ook door de aanwezigheid van kleinere modezaken, die voor een uniek onderscheid zorgen. Voor elke vrouw, maar ook mannen en kinderen kun je hier prima zaken vinden met mooie mode.”

Prijzen van Loco Mare by Chris tijdens deze December Shoppen-week (7 t/m 13 december)

  • cadeaubon van €50,-
  • vaas van Yaya Home
  • serveerplank van Yaya Home
  • artikel naar keuze van Kyra & Ko t.w.v. €100,-
  • artikel naar keuze van Lizzy & Coco