SuyderSee organiseert Lifestyle & Beauty event

16 mei 2018

Tijd om naar buiten te gaan, tijd om gezien te worden. Daarom staat stadscentrum SuyderSee in Dronten op zaterdag 26 mei vanaf 11.00 uur in het teken van het ‘Lifestyle & Beauty Event’. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld een stoelmassage ondergaan of een airbrush tattoo laten zetten.

Tijdens dit jaarlijkse event laten ondernemers uit stadscentrum SuyderSee zich in hun winkels en speciaal aangeklede stands van hun mooiste kant zien. Ondernemers demonstreren de meest bijzondere producten op het gebied van lifestyle & beauty en geven advies over de nieuwste trends. Lifestyle & Beauty is meer dan een goede verzorging van huid en haar. Het is ook sporten, gezond en lekker eten, mooie sieraden, een hippe outfit en leuke gadgets.

Kids terras en pimp-workshop

Het event staat bol van de activiteiten. Wat te denken van heerlijke stoelmassages die op verschillende plekken gegeven worden. Of experimenteer eens met het zetten van een tatoeage. Geen echte, maar een airbrush, die na een tijdje verdwijnt. Voor kinderen is er een kids terras, waar ze terecht kunnen voor schmink, een glittertattoo of haarveertje. Knutselaars, heb je een oude lamp die toe is aan een tweede leven? Tijdens de ‘Pimp your lamp’ workshop op het Lifestyle & Beauty Event maak je er weer wat moois van.

En natuurlijk kunnen alle bezoekers profiteren van leuke aanbiedingen bij de verschillende stands. En bewaar de kassabon, want op vertoon ervan maak je bij de Wervelwindmachine kans op een leuke lifestyle & beautyproduct.