Takko Fashion, voor betaalbare mode

26 juli 2023

De ballonnenboog bij de ingang verraadt het al… Takko Fashion in stadscentrum SuyderSee is na twee weken verbouwen weer geopend! “Sinds zaterdag kon je al even binnenkijken, maar woensdag hebben we écht gevierd dat de vestiging in Dronten is omgetoverd tot het vernieuwde winkelconcept” vertelt verkoopmedewerker Shannon.

Een lekker hapje en bruisend drankje voor de klanten én een ballonartiest die de allermooiste creaties van ballonnen maakte voor de kinderen. Zo heeft Takko de opening van de winkel in Dronten gevierd. “De vestiging in Dronten is de tweede in Nederland die is verbouwd. Het is een logisch gevolg van een vernieuwd winkelconcept van Takko” vertelt Shannon. 

Andere uitstraling

De vloer is vervangen, de kassa is vernieuwd en het interieur heeft accenten van hout gekregen. “De etalagepoppen staan niet meer in de etalage, maar hebben we verspreid over de winkel. Zo kijk je van buiten veel leuker de winkel in.” Uniek is een familiepaskamer en friendspaskamer. “Extra grote paskamers voor twee of drie personen” licht Shannon toe. “Takko is er ook echt voor alles en iedereen, dat verklaart ook de keuze voor deze paskamers.”

Hetzelfde assortiment

“Het assortiment blijft gewoon gelijk. Van babykleding en kindermode tot dames- en herenkleding voor volwassenen en zelfs plussize.” Dankzij de betaalbare prijzen is Takko ook écht een aanvulling op het fashionaanbod in stadscentrum SuyderSee. De combinatie van verantwoorde materialen, productie en verkoop van kleding maakt dat Takko ook heel bewust bezig is met verduurzaming.