Tel je tulpen, win Walibi-kaarten én deel je geluk in SuyderSee

21 april 2022

Heb je ze al gezien of zelfs al geteld? De fraaie tulpenstickers die verschillende etalages in stadscentrum SuyderSee sieren. Je kunt nog tot en met 6 mei as. meedoen aan onze Tulpenspeurtocht.

Vul je aantal getelde tulpen in via dit formulier op de site en wie weet, win jij vier kaarten voor Walibi! Bij meer goede inzendingen gaan we loten.

“Vrolijke link met de regio”

Een van de deelnemende ondernemers is – spoiler alert! – Marcel Slot van Blokker: “Róndom Dronten kan iedereen volop genieten van haar schoonheid. Maar ook in stadscentrum SuyderSee vind je die prachtige bloemen. Met deze vrolijke activiteit leggen we de link met de regio. Leuk is dat de doop van de Polder Pink, een van de afgebeelde tulpen, ook in SuyderSee plaatsvindt. De kroon op de Dronter tulpenteelt.”

Doop van de ‘Polder Pink’ 

Op zaterdag 23 april tussen 11.00–12.00 uur op de Kop van het Ruim wordt de ‘Polder Pink’ gedoopt door Judith Versluis, de naamgeefster van de Dronter tulp. Met de Dronten Marketing-actie ‘Deel je geluk, vertel ’t met tulpen’ krijgen inwoners vervolgens de kans hun geluk te delen. Een bosje voor jezelf, en een bosje om door te geven.

Kijktip – Tulpenroute Flevoland

T/m 7 mei kun je genieten van Tulpenroute Flevoland. Er zijn fietsroutes, een wandelroute en autoroutes uitgezet in het buitengebied van de gemeenten Dronten, Lelystad, Zeewolde en Almere. Meer weten over de route? Check https://tulpenrouteflevoland.nl/