Tijdperk Hafkamp Modeschoenen Dronten afgesloten

24 maart 2018

Na 56 jaar komt er op 31 maart a.s. een einde aan het tijdperk ‘Hafkamp Modeschoenen’ in Dronten. Als een van de
eerste detaillisten trok de familie Hafkamp in 1962 vanuit het Gelderse Loenen naar het nieuwe land. Vanaf volgende week is Elferink Schoenen de nieuwe eigenaar van de schoenenmodezaak in De Redepassage in Dronten. 

“Inderdaad, een definitief einde van een hele mooie periode”, beseft ook ondernemer Gerard Hafkamp die dankbaar terugkijkt op het vertrouwen dat de inwoners van Dronten hen vanaf de eerste dag hebben gegeven. “Maar op een bepaald moment kom je in een levensfase waarin je niet uitsluitend moet kijken naar je eigen ondernemerschap, maar ook open moet staan voor een bedrijfsoverdracht.”

Elferink Schoenen

Eerder al verkocht Hafkamp de winkel in Emmeloord aan Elferink Schoenen. Dit bedrijf heeft vestigingen in Raalte, Kampen en Hattem. Elferink toonde onlangs ook interesse in de Hafkamp vestiging in Dronten. “Elferink zet onze winkel onveranderd voort. Mijn vrouw en ik zijn blij dat we onze medewerkers door deze overname continuïteit kunnen bieden”, aldus Hafkamp. De vestigingen van Hafkamp Modeschoenen in Zeewolde en Almere worden binnen de familie voortgezet.