Tijs en Liona winnen Trick or Treat outfitwedstrijd

5 november 2022

Wat was het vorige week griezelig gezellig in stadscentrum SuyderSee! De koopavond stond namelijk helemaal in het teken van Halloween. Spookachtig aangeklede etalages en heksenbezems bij de entree, maar bovenal meer dan tweehonderd griezelig mooi verkleedde kinderen. 

Onderdeel van Trick or Treat was een Halloween-outfitwedstrijd. Ouders hebben massaal foto’s van hun kind(eren) in Halloween-outfit ingestuurd via de website. De meest griezelige outfits, waren die van Tijs (7) en Liona (10).

“Trick or Treat is echt mijn feestdag”

Tijs is verkleed als mummie. “Met koffie, bruine verf en groene schmink hebben we zijn mummiepak gemaakt. Hij kwam zelf met het idee om herfstblaadjes op zijn pak te plakken. Alsof hij nét uit de grond komt”, vertelt zijn moeder Janneke.

Elk jaar vind je familie Zunnenberg bij Trick or Treat in stadscentrum SuyderSee. “De oudste drie kinderen komen zelf met ideeën voor de outfitwedstrijd. Zo wilde Tijs net als vorige edities weer een mummie zijn.” vertelt Janneke. Vooral zij is helemaal in haar element: “Trick or Treat is echt mijn feestdag.”

“Een geweldige avond”

Liona (10) is verkleed als de clown uit de film IT. “Omdat ik dat zo’n leuke film vind, wilde ik graag verkleed als hem.” Samen met haar broertje Roan, die verkleed was als dinosaurus, ging ze langs alle winkeliers. “Maar mijn outfit was wel mooier hoor.” vertelt ze lachend. Met ruim dertig snoepjes op zak én ook nog eens een prijs voor de meest griezelige outfit, had Liona een geweldige avond!

De ingestuurde foto’s van Tijs Zunnenberg (7) en Liona Engel (10).