Valentijn in SuyderSee

8 februari 2018

Wie kent h’m niet; de All You Need is Love caravan van het gelijknamige TV programma van Robert ten Brink. Heb je altijd al eens in deze caravan willen plaatsnemen? Op zaterdag 10 februari krijg je de kans in stadscentrum SuyderSee! Wij organiseren deze dag diverse liefdevolle activiteiten in het teken van Valentijn.

Ben je heimelijk verliefd, wil je jouw man of vrouw waarmee je al jaren samen bent nog eens extra laten weten dat je van hem/haar houdt, wil je de ruzie met je geliefde goedmaken maar je weet niet goed hoe? Stadscentrum SuyderSee helpt je een handje!

Op zaterdag 10 februari, tussen 12.00 en 17.00 uur, lopen twee ‘hartelijk’ verklede dames door het stadscentrum en delen heerlijke lekkernij uit aan alle verliefden en de vele vaste klanten. Een ware saxofonist speelt de meest romantische songs, dus schroom niet om even met elkaar te schuifelen door het centrum. En durf jij een stapje verder te gaan dan schuifelen? Kom dan naar de ‘Kus en Win’ stand. Het stelletje dat elkaar exact 1 minuut kust, maakt kans op een weekend naar de stad van de liefde; Parijs!

Wil je helemaal uitpakken voor je geliefde? Stap dan in de All you Need is Love caravan, neem plaats op het bekende ronde bankje en vertel ons jouw hartverwarmende videoboodschap! De boodschap wordt vervolgens op de Facebookpagina van SuyderSee getoond.

Dus…neem je geliefde dit weekend mee naar stadscentrum SuyderSee
en maak er een onvergetelijke Valentijn van!

Veel Liefs van stadscentrum SuyderSee!