Gratis film op Meerpaalplein

31 augustus 2018

Wat is er leuker dan in de buitenlucht, op een megagroot scherm, een filmpje te pakken? Vanavond (31 augustus) transformeert het Meerpaalplein Dronten in een Zomerbioscoop. De organisatie adviseert om een stoel of kleedje mee te nemen en je goed warm aan te kleden. De aanvang is 21.00 uur, de film is Last Vegas en de entree is gratis!

Last Vegas

Dit jaar konden mensen via Facebook kiezen uit drie filmtitels. De meeste stemmen gingen naar de filmkomedie Last Vegas; een aanrader voor je agenda! De film vertelt het verhaal van de zestigers Billy, Paddy, Archie en Sam die sinds jaar en dag echte boezemvrienden zijn. Ze willen nog één keer de bloemetjes buiten zetten als de laatste vrijgezel van het viertal besluit om tóch nog te gaan trouwen. Las Vegas schijnt dé plek te zijn voor het ideale vrijgezellenfeestje…. Maar kunnen de mannen op leeftijd de stad nog wel bij benen?

Klapstoeltje mee en genieten

De aanvang van de film is 21.00 uur op het Meerpaalplein. Natuurlijk kun je je eigen snacks en drinken meenemen, maar ook dit jaar wordt er voor de lekkere trek popcorn verkocht. Naast de popcorn kraam, kun je ook bij de omringende horecagelegenheden terecht voor een hapje en een drankje.

Let op! De film is toegankelijk voor kinderen boven de 12 jaar.