Voor de keuken en tafel, álles op tijd in huis met Blokker

17 december 2020

Thuis gezellig tafelen biedt nog meer mogelijkheden met handige keukenapparatuur. En hoewel de winkels dicht zijn, biedt Blokker Dronten met een eigen website en snelle bezorgservice alle keuken- en tafelgemak snel – en gratis in de gemeente Dronten – bij je thuis.

Hij begrijpt de overheidsmaatregelen, maar de plotselinge sluiting viel Marcel Slot van Blokker Dronten aan Het Ruim rauw op het dak: “We hebben nog zoveel artikelen op voorraad staan die mensen juist in deze feestmaand graag willen aanschaffen. Daar hebben we dus snel een speciale website en bezorgdienst voor ingericht.” 

Van bakplaat tot friteuse

Denk aan onze bakplaten & fonduesets, gourmette- & raclette-sets, maar ook aan keukenmachines, bakovens, friteuses en airfryers. Van al deze producten staan verschillende versies en aanbiedingen op de site. Aanklikken, bestellen en de wijze van betaling aangeven, en Blokker Dronten brengt het met eigen bezorgers bij je thuis.

Van gourmetten tot oliebollen bakken

“Juist deze feestmaand met veel vrije tijd thuis, vinden mensen het fijn om lekker te tafelen”, ziet Marcel. “Gourmetten is gezellig en lekker gemakkelijk met kleine gezelschappen. Maar ook koken of bakken is altijd leuk, bijvoorbeeld met je kinderen. En straks met Oud & Nieuw wil je misschien wel lekker je eigen oliebollen bakken. Daarvoor hebben we alles in huis, en kunnen we alles ook veilig en wel – en op tijd – bij de klant thuis krijgen.”

Vragen? Bel Blokker Dronten

Alle aanbod voor de feestdagen vind je op https://www.blokkerdronten.nl/.
Overigens zijn de medewerkers van Blokker gewoon aanwezig in de winkel; dus mocht je artikel niet op de site staan, of heb je andere vragen, bel Blokker Dronten op 0321 – 382672.