Voor een APK’tje naar SuyderSee

25 oktober 2023

Vier jonge beautyondernemers hebben de koppen bij elkaar gestoken en zijn in de Redepassage het nieuwe ‘BeautyCenter’ begonnen. Alles in de sfeervolle schoonheidssalon draait om schoonheid, ontspanning en verwennerij. Dat vertalen de ondernemers naar haarstyling, schoonheidsbehandelingen, manicure en pedicure. “Begin oktober hebben we de kleurrijke ballonnenboog buitengezet. Sindsdien hebben we al zóveel nieuwe klanten ontvangen” vertelt schoonheidsspecialiste Merel enthousiast.

De vier ondernemers achter BeautyCenter zijn de dames Merel (schoonheidsspecialiste), Sabrina (nagelstyliste), Britte (wimper- en wenkbrauwexpert) en Caitlin (hairstyliste). Merel en Sabrina werkten al even samen op een andere locatie. Dat ging goed, maar beide ondernemers wilden een stap verder. “Om een écht beautycenter te worden, heb ik Britte en Caitlin benaderd”, legt Merel uit. “We beheersen allemaal onze eigen specialismen, maar vullen elkaar goed aan én versterken elkaar op die manier alleen maar.”

Iedereen voelt zich welkom

Een onderscheidend kenmerk van BeautyCenter is de huiselijke en gemoedelijke sfeer. Volgens Sabrina is dat een belangrijke voorwaarde. “We willen dat iedereen zich bij ons welkom voelt. Ons BeautyCenter is ook laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen”, vertelt ze. “Bovendien houden we alle vier van gezelligheid, met elkaar én onze klanten, dus kom vooral binnenwandelen”, voegt Britte eraan toe. Het concept biedt klanten de mogelijkheid om op één dag bij alle vier de ondernemers een behandeling te krijgen. “Wie daarvoor kiest, wordt door ons ook nog verwend met een lunch bij onze overburen van De Pionier” vertelt Sabrina enthousiast.

“Een APK’tje voor de vrouw”

Ben je nog niet bij BeautyCenter binnen geweest? “Kom dan snel kijken”, nodigt Sabrina je uit. “Want bij ons kan je terecht voor alles op het gebied van je uiterlijke verzorging. Een klant noemde het onlangs – met een stevige knipoog – ‘een APK’tje voor de vrouw’. Dat vinden we eigenlijk wel een heel mooie omschrijving”, lacht Merel.