Warm & koud Winterfeest bij de Keurslager

17 december 2020

Gemak dient de mens, weet Klaas de Wal van Keurslager Klaver. “Daarom bieden wij tijdens de feestdagen met onze Winterfeest-acties mooie vleesschotels die je zo op tafel kunt zetten.”

Bij de feestdagen hoort lekker en gezellig eten, vindt Klaas. “Maar mensen willen het toch ook vooral gemakkelijk houden. Daarom hebben wij verschillende kant-en-klare vleesschotels die je thuis vaak maar even in de oven hoeft te plaatsen. Een topper deze kerst is misschien wel het lekker zachte en malse Wagyu-rundvlees. Maar je kunt ook gaan voor de vertrouwde fondue- of gourmetschotel. Dat is helemaal hot dit jaar.”

De gevulde kerstkalkoen, net wat kleiner

Voor gezelschappen is er verder bijvoorbeeld een buffet voor vier personen met keuze uit vlees-, vis- of kipsalades of het all-in pakket met salades, stokbrood en sauzen. Sowieso heeft de Keurslager rekening gehouden met de actualiteit: “De gevulde kerstkalkoen bijvoorbeeld hoort er echt bij, maar dit gevogelte is nu toch iets minder groot, voor een wat kleiner gezelschap van vier tot zes personen.” 

“Zelf zou ik elke dag gourmetten”

Is er dan nog meer ruimte voor een extra gang? Proef dan van de soepen of stoofperen van de Keurslager. Zelfs voor het toetje kun je er terecht. Wat zou Klaas zelf adviseren uit al dit feestelijke en luxueuze aanbod? “Als het aan mij lag, zou ik alle dagen gourmetten; daar kun je elk stukje vlees op leggen en combineren met mooie sauzen en lekkere salades.