Wat is jouw lekkerste Broodje SuyderSee?

2 juli 2021

Calzone kip, Carpaccio, Gerookte zalm, Geroosterde groente, Gezond, Kip bacon, Kippeling, Parmaham met aardbei of Zomerbroodje. Welke van deze negen heerlijk bereide broodjes uit ons eigen stadscentrum SuyderSee is jouw favoriet? 

Negen deelnemers

De negen deelnemende foodgerelateerde zaken in stadscentrum SuyderSee herken je aan de gele poster aan de gevel. Op de stempagina vind je een overzicht van de deelnemers & broodjes. 

Bestel, proef & stem mee!

Van 2 juli tot en met 31 augustus 2021 kun je meedoen aan Broodje SuyderSee: bestel, proef & stem via de stempagina! Natuurlijk mag je onbeperkt bestellen en proeven, maar je kunt maar één keer je stem uitbrengen (gekoppeld aan je mailadres).

Wie wint?

Naast jouw stem en die van alle andere fijnproevers bijt ook een onafhankelijk testpanel zich vast in alle negen broodjes. Publiek en vakjury tellen beiden voor 50% mee. Het broodje met de meeste stemmen wint de titel ‘Broodje SuyderSee’ en een fraaie wisselbokaal.

Elke broodje ‘n eigen accent

Een van de deelnemers is Marco Schepel van Gavi Trattoria: “Natuurlijk gaan we voor de titel. Maar het mooie van Broodje SuyderSee is vooral dat we als winkeliers en horeca samen ons lokale aanbod extra onder de aandacht kunnen brengen. Elke ondernemer legt zijn eigen accenten daarin. Onderscheidend voor ons, leuk en lekker voor het publiek.