William’s Fashion for Men levert maatwerk bij je thuis

24 april 2020

De terugloop van het aantal bezoekers in zijn herenmodezaak compenseert William van der Kolk enigszins met thuisbezorging. “Ik heb net nog twee tassen weggebracht in Dronten, maar ik kom in de wijde regio. De tassen zet ik bij de deur, ik bel aan en we maken op afstand soms nog even een praatje. Dat voelt goed. Klanten oriënteren zich vaak via onze website of in de webwinkel https://williams.makkelijkonline.nl/ die we hiervoor hebben opgezet. Het voordeel is dat ik van veel klanten de smaak aardig ken. Op basis daarvan verzamel ik een paar kledingstukken, en soms voeg ik wat bijpassende items toe waar de klant een keuze uit kan maken. Dat werkt prima. Veel mensen zoeken met dit mooie weer korte broeken of polo’s. En binnenkort heb ik gelukkig weer de beschikking over de nieuwe mei-collectie met nog meer zomerse kleding, waaronder ook de Just Brands-serie met merken als PME Legend, Cast Iron en Vanguard. En we zijn nog steeds elke dag open, dus we helpen iedereen: in de winkel, of door het te bezorgen.”