Xenos, alles om je huis gezellig anders aan te kleden

3 december 2020

Net even anders, dat is Xenos. De naam zegt het al: ‘vreemd’. Maar vooral gezellig anders. En ook deze feestmaand heeft “de snuffelwinkel” gewoon alles in huis om het gezellig thuis te maken.

Met maar liefst vier woonwereldthema’s heeft Xenos voor elke smaak de juiste meubels en accessoires in huis. Van gaucho (aardse tinten en natuurlijke materialen) en eastern elegance (zachte kleuren en gevlochten materialen) tot royal jungle (uitbundige dierenprints en diepe warme kleuren) en retro-mix (rotan meubels en oranje lampenkappen). Welke stijl past bij jou? 

Van kaars tot en met krokodil in tutu
“En in aanloop naar de kerstdagen kun je daar je eigen smaak aan toevoegen”, weet bedrijfsleider Patrick Sijbel. “Denk aan een zwartmetalen of levensechte groene kunstkerstboom. En ook voor de optuiging hebben we veel keus, van de kerstverlichting en guirlandes tot kerstballen in vele kleuren of lekker gek, met een krokodil in tutu erop. Daarnaast zijn we sterk in de aankleding, zoals met kaarsen. In bijna elke kleur, smal of breed hebben we veel te bieden. Vergeet de gasaansteker niet!”

Alles voor een perfecte én gemakkelijke dis
Ter voorbereiding van een mooi gedekte tafel geeft Xenos ook thuis. Van de fraai versierde glazen met ‘goudrand’ tot en met een chique tafelloper en complete wegwerpserviezen en serveerschalen, in zilver, zwart of wit. “En niet alleen zijn we sterk in keukentools, ook kun je voor een tafelgrill bij ons terecht”, loopt Patrick de winkel door. “En hier, bij de wereldsmaken vind je verrassend veel ingrediënten om eens te proberen. Vooral van de Aziatische, Italiaanse en Mexicaanse keuken hebben we mooie sausmixen. Of wat dacht je van de snelkookpan en alle benodigdheden om zelf sushi klaar te maken.”

Vuurwerk bij Xenos!
Oh ja, ook slaag je er altijd met een leuk weggeefcadeautje; al vanaf 3,50 euro liggen ze kant-en-klaar verpakt klaar. En ben je echt al in gedachten bij oud&nieuw, ook daar voorziet de winkel in: van veilige sterretjes tot en met lont en beschermingsbril. Da’s leuk van Xenos!