Zaterdag 14 sept: Festival SuyderSee

20 augustus 2019

Kom proeven, zien en doen op Festival SuyderSee, for Food, Fashion & Fun! Op zaterdag 14 september op het Meerpaalplein in Dronten vind je daar alles waar je blij van wordt. Een feel good event voor iedereen die van mooie en lekkere producten houdt.

Dronten heeft zoveel moois in huis

Dit nieuwe festival is een initiatief van STADronten, De Meerpaal en stadscentrum SuyderSee. Hiermee laten we zien wat voor lekkers, gezonds en moois de regio Dronten allemaal in huis heeft. Tussen 12.00 en 19.00 uur kun je je hart ophalen met een mix van goed eten, de laatste mode, lekkere muziek, diverse dans en volop kinderactiviteiten.

Van food tot fashion

Bezoekers kunnen bij foodtrucks en kraampjes genieten van de lekkernijen van zowel lokale als internationaal georiƫnteerde keukens. Al proevend kunnen gasten dan genieten van de vier modeshows, die op de catwalk gepresenteerd worden. Lokale modellen van SuyderSee-zaken tonen op de rode loper de mode die Dronten in huis heeft.

Fun voor iedereen

Zowel voor jong en oud heeft het festival alles in huis. Livemuziek en dansvoorstellingen van lokale en nationale bands, koren en groepen zorgen voor de juiste toon van dit kleinschalige, maar gezellige lifestylefestival. De kleinsten kunnen de hele middag hun energie en creativiteit kwijt in activiteiten, zoals knutselworkshops en clown voorstellingen.

 

Bekijk hier het programma